Προπαραγγελίες για το μυθιστόρημα “Φεβρουάριος”, τυπωμένο και ebook συνδυασμένα σε μία τιμή (bundle)

Διαθέσιμο για προπαραγγελία είναι το μυθιστόρημα “Φεβρουάριος” που δημοσίευε στο φερώνυμο sie τον προηγούμενο μήνα, ένα κεφάλαιο την ημέρα, ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος και θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση στις 2 Ιουλίου από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Όσοι προπαραγγείλουν τον “Φεβρουάριο”, με €10 (συν έξοδα αποστολής) θα αποκτήσουν τόσο το τυπωμένο βιβλίο υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα όσο και το ebook σε μορφή ePUB. Μετά την κυκλοφορία του, το τυπωμένο βιβλίο θα κοστίζει €15 και το ebook  €9,90. Για να προπαραγγείλετε το βιβλίο, ξεκινάτε από το site των Εκδόσεων Καστανιώτη εδώ, στο πεδίο για το κουπόνι προσφοράς γράφετε TUVA και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Τα έδοδα αποστολής ξεκινούν από 2 ευρώ και μηδενίζονται αν η συνολική παραγγελίας ας ξεπερνά τα €25.

Βίντεο για τον “Φεβρουάριο” που ετοίμασε ο συγγραφέας

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που διατίθενται συνδυασμένα, σε μία, εναία τιμή (bundle) το τυπωμένο βιβλίο και το αντίστοιχο ηλεκτρονικό βιβλίο. Το βιβλίο που δημοσιεύτηκε ιντερνετικά στην πρώτη του εκδοχή θα υποστεί ως τον Ιούνιο περαιτέρω επεξεργασία και επιμέλεια. Η έκδοση του βιβλίου στην τελική του μορφή και ο συνδυασμός του ebook με το τυπωμένο βιβλίο, υπογεγραμμένο μάλιστα από τον συγγραφέα, σε χαμηλή τιμή το κάνουν ελκυστικό και για όσους είχαν ρίξει μια ματιά ή είχαν διαβάσει ολόκληρο τον “Φεβρουάριο” τη στιγμή της πρώτης του δημοσίευσης.
Εδώ είχα γράψει περισσότερα για το εγχείρημα του “Φεβρουάριου και τον συγγραφέα του, ενώ ο Γεωργακόπουλος έχει συγκεντώσει σε μια ανασκόπηση πώς διαβάστηκε ως τώρα ηλεκτρονικά το μυθιστόρημα (η σύντομη απάντηση: με πολλούς και μη αναμενόμενους τρόπους).