Ποιοι συμμετέχουν στην εβδομάδα “Διάβασε ένα ebook”, 2-8 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησε σήμερα η εβδομάδα “Διάβασε ένα ebook” και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, 8 Μαρτίου. Αναφορά στην ελληνική διοργάνωση κάνει και η διεθνής σελίδα της εβδομάδας, που φιλοξονείται από το βιβλιοπωλείο Smashwords.
Ακολουθεί μια λίστα όσων συμμετέχουν στην εβδομάδα αναρτώντας το banner στη σελίδα τους ή/και προσφέρουν ebooks, δωρεάν ή με μεγάλη έκπτωση, για όσο διαρκεί η εβδομάδα.

Όσοι και όσες προσθέτετε τα banner στο site ή στο blog σας, παρακαλώ ενημερώνετέ με για να σας προσθέτω στη λίστα.

Συμμετέχουν προσφέροντας δωρεάν ebooks:

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ξεκινώντας από σήμερα, θα διοργανώνονται οι κληρώσεις για τα δωρεάν ebooks από τους παραπάνω εκδότες μέσα από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”.

Επίσης, οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν με κλήρωση από το site τους 5 ebooks του αστυνομικού μυθιστορήματος “Εύκολο χρήμα” του Γενς Λάπιντους.

Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο PERIZITITO θα προσφέρει έκπτωση 10% στο συνόλο των  ebooks του καταλόγου του.

Οι Εκδόσεις Ακακία προσφέρουν από το site τους 14 ebooks δωρεάν.

Οι Εκδόσεις Φυλάτος θα προσφέρουν με κλήρωση 12 ebooks από 4 τίτλος τους από τη σελίδα τους στο Facebook.

Οι Εκδόσεις Πελεκάνος θα διαθέτουν δωρεάν το ebook “Λεηλασία μίας ζωής” του Αντώνη Τραυλαντώνη από το iBookstore της Apple και του Google Play Books.

Η NeverLine Design θα προσφέρει δωρεάν το ηλεκτρονικό παραμύθι της Αργυρώς Μαργαρίτη-Σαρακηνού “Ο Δρόμος με τα Εφτά Χρώματα” (ελληνικά και αγγλικά) σε όσους κάνουν like στη σελίδα της στο Facebook.

Εκδόσεις με δωρέαν ebooks
Συμμετοχές 

Η εβδομάδα έχει αναρτηθεί στο site Σαν Σήμερα.

Το banner έχει αναρτήσει η eTypesetting.gr, που δημιουργεί βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Συμμετέχουν επίσης από sites και blogs:

Εκδήλωση
Την Τετάρτη, 5 Μαρτίου, στις 7μ.μ.  στον Πολυχώρο Μεταίχμιο διοργανώνεται από τον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη και τις Εκδόσεις Μεταίχμιο εκδήλωση με θέμα “Τα ebooks και το μέλλον της ανάγνωσης“.

Πολλοί και πολλές έχουν μοιραστεί το άρθρο για την εβδομάδα στο Facebook και το Twitter.

Σημείωση: Είναι πολύ πιθανόν να μην έχω εντοπίσει όλα τα  blogs και sites που στηρίζουν την εβδομάδα ή να έχω παραλείψει κάποιο εκ παραδρομής. Επικοινωνήστε μαζί μου για να προσθέσω και το δικό σας.