Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” διορθώνει το Engadget :-P

Το διορθωμένο post του Engadget
(κλικ για μεγέθυνση)

Το – αγαπητό και πολυδιαβασμένο – Engadget είχε από χτες μια hands-on παρουσίαση του ηλεκτρονικού αναγνώστη της Hanvon με την οθόνη έγχρωμου ηλεκτρονικού χαρτιού. Μόνο που τα είχε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Έδειχνει στο βίντεο και έγραφε για τον έγχρωμο ηλεκτρονικό αναγνώστη της Hanvon, αλλά του έδινε το όνομα και τα χαρακτηριστικά και παράθετε και το δελτίο τύπου για έναν άλλο ηλεκτρονικό αναγνώστη που παρουσίασε η Hanvon στη CES, τον WISEreader E920, που έχει όμως ασπρόμαυρη οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού. Παρουσίαζε τις δύο συσκευές σα να ήταν μία.

Το αρχικό post του Engadget
(κλικ για μεγέθυνση)

Τέτοια λάθη μπορούν να συμβούν βέβαια πάνω στην πίεση να καλυφτεί μια τόσο μεγάλη έκθεση όσο η CES, αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ είναι κάπως σοβαρότερο αφού υπάρχει και hands-on video και κριτική παρουσίαση. Λάθη βέβαια όλοι μπορούμε να κάνουμε και σίγουρα κάνουμε. Όπως και να’ χει, δεν το είχε προσέξει κανείς μετά από καναδυό σελίδες σχόλια και έτσι έγραψα ένα σχόλιο ως eAnagnostis αλλά έστειλα και ένα email στον συντάκτη του άρθρου, τον Vlad Savov. Και πράγματι μέσα σε μία ώρα ο Vlad είχε διορθώσει το άρθρο του (αν και όχι εντελώς), όπως φαίνεται π.χ. από τον αλλαγμένο τίτλο στα screenshots, και είχε προσθέσει και ένα ευχαριστώ στον Michalis (με ευχαρίστησε και με email μάλιστα).

Τέτοια λάθη όλοι κάνουμε βέβαια και σίγουρα και στο blog θα υπάρχουν λάθη, ελπίζω μόνο όχι τόσο χοντρά. Αλλά μιας και η χάρη μας έφτασε ως το Engadget είπα να σας ενημερώσω.