Κλήρωση για 5 ebooks “Ο ιστός της αράχνης” του Joseph Roth από τις Εκδ. Κριτική

Σήμερα  ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κριτική προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν σε ebook από το iBookstore το βιβλίο “Ο ιστός της αράχνης” (192 σελ, €6,99) του Joseph Roth.
Το βιβλίο:

Το 1923, δέκα χρόνια πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, ο Γιόζεφ Ροτ καταγράφει με εντυπωσιακή ακρίβεια το κλίμα της εποχής που γέννησε το ναζισμό. 

Πρωταγωνιστής ένας «μικρός άνθρωπος», ο Tέοντορ Λόζε: εθνικιστής, χαφιές, μέλος δολοφονικών παρακρατικών οργανώσεων, υποχείριο κάθε ισχυρού, όχι από πεποίθηση, αλλά από επιθυμία να ανέλθει με κάθε τρόπο. 

Το πρώτο βιβλίο ενός συγγραφέα που έγινε κλασικός.

Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι της Τρίτη (8/10), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Τρίτη μετά τη 1 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.