Κλήρωση για 5 προπληρωμένες κάρτες των €20 από το ReadPoint.gr

Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τo ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint.gr σας προσφέρουν 5 προπληρωμένες κάρτες των €20 για να προμηθευτείτε τα ηλεκτρονικά περιοδικά, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τα e-books της επιλογής σας από το ReadPoint. Αν και οι προπληρωμένες κάρτες είναι διαθέσιμες σε εκτυπωμένη μορφή, για να απλουστευτεί η παράδοσή τους οι νικητές θα παραλάβουν τον κωδικό τους ηλεκτρονικά.

Τα περιοδικά, οι εφημερίδες και τα ebooks από το ReadPoint διαβάζονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows (PC), iPad και iPhone με τις εφαρμογές του ReadPoint, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν διαθέσιμες οι εφαρμογές για Macintosh και Windows Phone 7.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως την Πέμπτη (20/9) στις 7 το απόγευμα μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Πέμπτη μετά τις 7 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και οι νικητές και οι νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

ReadPoint
Το ReadPoint.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Τα ebooks, τα περιοδικά και οι εφημερίδες που διαθέται διαβάζονται σε υπολογιστές με Windows και στην εφαρμογή του για iPad, iPhone και iPod touch. Στο ReadPoint είναι διαθέσιμα περιοδικά όπως τα PC Magazine, The Books’ Journal, HOT DOC, RAM, HiTech, 4 ΤΡΟΧΟΙ, Men’s Health, Ιστορία Εικονογραφημένη, εφημερίδες όπως οι Έθνος, Ημερησία, Εξπρές, Μετρό, CityPress και πολλές αθλητικές και βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη, Άγκυρα, Κέδρος, Τετράγωνο ανάμεσα σε άλλα.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.