Κλήρωση για 10 ebooks “Φεβρουάριος” του Θοδωρή Γεωργακόπουλου από τις Εκδόσεις Καστανιώτη


Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν 10 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Φεβρουάριος” (386 σελ, €9,99), το μυθιστόρημα που ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος έγραψε και δημοσίευσε, ένα κεφάλαιο την ημέρα, το Φεβρουάριου του 2012, απ’ όπου προέρχεται και ο τίτλος του βιβλίου. Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, το μυθιστόρημα ήταν διαθέσιμο δωρεάν στο site του, οπότε, όπως και είχε ανακοινώσει ο συγγραφέας, κατέβηκε. Το μυθιστόρημα, ήδη στην πρώτη, online έκδοσή του, διαβάστηκε με πολλούς και μη αναμενόμενους τρόπους. Μετά το ενδιαφέρον που έδειξαν για την έκδοσή του οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο “Φεβρουάριος” κυκλοφορήρε στις αρχές αυτού του μήνα σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή με ολοκληρωμένη επεξεργασία και επιμέλεια του κειμένου που ακολούθησε την αρχική, καθημερινή συγγραφή και δημοσίευσή του. Η ιστορία του πλέκεται με τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2012, εποχή της ψήφισης του Δεύτερου Μνημονίου. Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch, αλλά και σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές που διαβάζουν ePUB (και στα Kindle με μετατροπή σε Mobi).

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 2 το μεσημέρι τη Δευτέρα (16/7) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Μετά τις 2, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Βίντεο του Γεωργακόπουλου για τον “Φεβρουάριο”

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση. Στη συνέχεια βρείτε στον υπολογιστή σας το ebook (αναζητήστε το με τον τίτλο του) και περάστε το στον ηλεκτρονικό αναγνώστη ή την εφαρμογή της επιλογή σας. Για τα Kindle, πρέπει να μετατρέψετε το ePUB σε Mobi (δείτε τον οδηγό βήμα βήμα για τη μετατροπή). Παρόλο που το ebook προέρχεται από το iBookstore και περιλαμβάνει υδατογράφημα με τα προσωπικά σας στοιχεία, οι Εκδόσεις Καστανιώτη δεν εμποδίζουν με κλείδωμα τη συμβατότητα και τις μετατροπές.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.