Κλήρωση για το ebook “Σκιές στον Βόσπορο” του Τζόζεφ Κάνον από τις Εκδ. Μίνωας

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας προσφέρουν 5 δωρεάν ebooks από το μυθιστόρημα “Σκιές στον Βόσπορο”  (380 σελ, €9,99) του Τζόζεφ Κάνον.

Το βιβλίο:

Πώς μπορείς να κάνεις το σωστό όταν έχεις μόνο κακές επιλογές; 

Χάρη στην ουδετερότητά της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη γεωγραφική θέση της μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, η Κωνσταντινούπολη υπήρξε πόλος έλξης για κατασκόπους και πρόσφυγες – ένα μέρος όπου διακινούνται μυστικά και ψέματα. Ο Λίον Μπάουερ, εκπατρισμένος Αμερικανός, παρασύρεται σε αυτό τον αθέατο κόσμο και κάνει κάθε λογής απόρρητες δουλειές ακόμα και ως κομιστής, υποστηρίζοντας το Συμμαχικό Μέτωπο.
Ενώ οι άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών αρχίζουν να αποχωρούν και η πόλη προετοιμάζεται για τη ζοφερή μεταπολεμική πραγματικότητα, ο Λίον αναλαμβάνει μια τελευταία αποστολή ρουτίνας. Καθώς όμως αυτή η αποστολή αυτή έχει μοιραία κατάληξη, βυθίζεται σ’ έναν εφιαλτικό λαβύρινθο μηχανορραφίας, προδοσίας και ηθικής αβεβαιότητας.
Με φόντο τα παζάρια, τα τζαμιά και τα εγκαταλελειμμένα αρχοντικά, η ριψοκίνδυνη απόπειρα του Λίον να σώσει μια ζωή τον οδηγεί σ’ ένα απελπισμένο ανθρωποκυνηγητό, που τελικά απειλεί τη δική του ζωή. 

Ατμοσφαιρικό με λεπτομέρειες που ζωντανεύουν την εποχή αμέσως μετά τον πόλεμο, το Σκιές στον Βόσπορο είναι η αλησμόνητη ιστορία ενός ανθρώπου στη δίνη της αυγής του Ψυχρού Πολέμου· είναι η ιστορία ενός απροσδόκητου έρωτα και μιας πόλης τόσο απατηλής, όσο η ήρεμη επιφάνεια του Βοσπόρου, που τη χωρίζει στα δύο.

Τα e-books είναι σε μορφή ePUB και διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 11 το πρωί της Πέμπτης (6/3) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Σκιές στον Βόσπορο” του Τζόζεφ Κάνον από τις Εκδ. Μίνωας Μάθε πώς: http://goo.gl/waK6mS #ebookgr

Την Πέμπτη μετά τις 11 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα εξαργυρώσουν τον κωδικό που θα τους δοθεί στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.