Βελτιωμένο και φτηνότερο το Kindle για την Ελλάδα και την Κύπρο (οδηγός αγοράς)

Αναβαθμισμένος και κατά $20 φτηνότερος είναι από σήμερα ο ηλεκτρονικός αναγνώστης Kindle χωρίς οθόνη αφής.
Στα χαρακτηριστικά του περσινού μοντέλου, έχουν προστεθεί το ταχύτερο γύρισμα σελίδων κατά 15% και βελτιωμένες γραμματοσειρές, ενώ πλέον υποστηρίζονται παιδικά e-books και κόμιξ και ο γονικός έλεγχος στην πρόσβαση των παιδιών στη συσκευή. Το χρώμα του από ανθρακί έχει γίνει μαύρο του γραφίτη και, ένα παράπoνο πολλών από το προηγούμενο μοντέλο, έχουν επανέλθει τα πλαϊνά κουμπιά για την αλλαγή των σελίδες. 

Τελικές τιμές για Ελλάδα και Κύπρο

Τα καλά νέα για τους αναγνώστες στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η μείωση της τιμής του Kindle κατά $20 για τους κατοίκους εκτός ΗΠΑ. Μπορούμε μάλιστα να παραγγείλουμε το νέο Kindle με τη χαμηλότερη τιμή των $89 από σήμερα.

Kindle, τελική τιμή για την Ελλάδα

Για την Ελλάδα ξεκινάμε την παραγγελία από εδώ και η τελική τιμή είναι €113,30, με παράδοση από κούριερ στη διεύθυνση της επιλογής μας και μαζί με τα έξοδα αποστολής και τους δασμούς του τελωνείου.

Kindle, τελική τιμή για την Κύπρο

Για την Κύπρο ξεκινάμε την παραγγελία από εδώ και η τελική τιμή είναι €104,37, με παράδοση από κούριερ στη διεύθυνση της επιλογής μας και μαζί με τα έξοδα αποστολής και τους δασμούς του τελωνείου. Για την Κύπρο η τελική τιμή είναι χαμηλότερη λόγω χαμηλότερων δασμών.
Οι τιμές σε ευρώ βασίζονται στη σημερινή ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.

Σημείωση: Αν αγοράσετε τις συσκευές ακολουθώντας τα links προς το Amazon που υπάρχουν στην ανάρτηση ή στο banner του Amazon στο blog, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” παίρνει μια μικρή προμήθεια επί της τιμής της συσκευής χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για τον αγοραστή.

Φωτογραφίες