Αναβάθμιση του Kindle με νέες γραμματοσειρές και καλύτερη υποστήριξη παιδικών βιβλίων και κόμιξ

Αναβάθμιση (4.1.0) για το λογισμικό του Kindle 4, με οθόνη 6 ιντσών και χειρισμό χωρίς αφή, από το Amazon φέρνει βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση του κειμένου όσο και στην ανάγνωση παιδικών βιβλίων και κόμιξ
Συγκεκριμένα:

  • Νέες γραμματοσειρές για μεγαλύτερο κοντράστ και πιο ευδιάκριτα γράμματα κατά την ανάγνωση.
  • “Γονικός έλεγχος” που περιορίζει την πρόσβαση στον browser, τα αρχειοθετημένα ebooks και τις αγορές από το Kindle Store.
  • Υποστήριξη για το Kindle Format 8, το αναβαθισμένο αρχείο του Amazon για ebooks για απεικόνιση πολυπλοκότερων διατάξεων στη σελίδα
  • Υποστήριξη για τα παιδικά βιβλία με Kindle Text Pop-Up (ανάδυση του κειμένου για ευκολότερη ανάγνωση) και για τα κόμιξ με Kindle Panel View (ανάγνωση των κόμιξ καρέ καρέ), που τις επόμενες βδομάδες θα αρχίσουν να διατίθενται από το Amazon.
  • Ομαδοποίηση των λεξικών σε ξεχωριστό φάκελο για αμεσότερη πρόσβαση
  • Καλύτερη απεικόνιση των πινάκων και των εικόνων για να διευκολύνεται το ζουμάρισμα και η περιήγηση σε ζουμαρισμένα στοιχεία (panning).
Για να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας, κατεβάστε το αρχείο από το Amazon, περάστε το στο Kindle σας και πατήστε το κουμπί “Menu” από την κεντρική οθόνη, επιλέξτε “Settings”, στη συνέχεια “Menu” και τέλος “Update Your Kindle”.
Στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι διαθέσιμα για αγορά από το Amazon τόσο το Kindle 4 όσο και το Kindle Touch. Ακολουθώντας τα link προς τα σχετικά άρθρα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα για το τελικό κόστος αγοράς συμπεριλαμβανομένων των δασμών και των εξόδων αποστολής.

Σημείωση: Αν αγοράσετε τις συσκευές ακολουθώντας τα links προς το Amazon που υπάρχουν στην ανάρτηση ή το banner που ακολουθεί, το blog παίρνει μια μικρή προμήθεια επί της τιμής της συσκευής χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για τον αγοραστή.

Αγορά Kindle από το Amazon.com