Άνοιξαν οι παραγγελίες για τα Kindle Fire HD από την Ελλάδα και την Κύπρο

Τη διάθεση των tablet PC Kindle Fire HD 7 ιντσών και Kindle Fire HD 8,9 ιντσών ανακοίνωσε σήμερα το Amazon για 170 χώρες, ανάμεσά τους την Ελλάδα και την Κύπρο. Από σήμερα έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες και οι αποστολές ξεκινούν στις 13 Ιουνίου. Παράλληλα, το κατάστημα του Amazon με εφαρμογές Android έχει επίσης ανοίξει στην Ελλάδα και την Κύπρο, ώστε τα Kindle Fire HD να είναι πλήρως λειτουργικά.
Από την Ελλάδα
Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα το Kindle Fire HD 7 ιντσών με 16 GB εσωτερική μνήμη διαμορφώνεται στην τελική τιμή των 225 ευρώ ($289,03), τιμή που περιλαμβάνει τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και τους δασμούς του τελωνείου. Για το μοντέλο με 32 GB υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 25 ευρώ.

Για την αγορά από την Ελλάδα του Kindle Fire HD 8,9 ιντσών με 16GB εσωτερική μνήμη η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 292 ευρώ ($375,13),  τιμή που περιλαμβάνει τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και τους δασμούς του τελωνείου. Για το μοντέλο με 32 GB υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 25 ευρώ.
Από την Κύπρο
Για την Κύπρο το Kindle Fire HD 7 ιντσών με 16 GB εσωτερική μνήμη διαμορφώνεται στην τελική τιμή των 216 ευρώ ($277,28), τιμή που περιλαμβάνει τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και τους δασμούς του τελωνείου. Για το μοντέλο με 32 GB υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 25 ευρώ.

Για την αγορά από την Κύπρο του Kindle Fire HD 8,9 ιντσών με 16GB εσωτερική μνήμη η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 280 ευρώ ($359,88),  τιμή που περιλαμβάνει τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και τους δασμούς του τελωνείου. Για το μοντέλο με 32 GB υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 25 ευρώ.

Μόνο από το αμερικάνικο Amazon

Οι αγορές από την Ελλάδα και την Κύπρο μπορούν να γίνουν μόνο από το αμερικάνικο Amazon (amazon.com). Τα link που παραθέτω πιο πάνω στην ανάρτηση οδηγούν κατευθείαν στο προϊόν που μπορούμε να παραγγείλουμε από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle
Διαθέσιμοι για παραγγελία από την Ελλάδα και την Κύπρο παραμένουν επίσης οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle και Kindle Paperwhite.