Το αφήγημα “Εύα” του Βασίλειου Δρόλια διατίθεται δωρεάν σε ebook

Κυκλοφόρησε χτες σε ηλεκτρονική μορφή το αφήγημα του Βασίλειου Δρόλια “Εύα”. Μια ερωτική συνέρευση γίνεται αφορμή για τη διήγηση γεγονότων, όχι απαραίτητα ιστορικών, και για σκέψεις πάνω στη δική του ζωή. Ο συγγραφέας διαθέτει το αφήγημα δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF από το issuu.com ή να το διαβάσετε στη συνέχεια (κλικ πάνω στο κείμενο για full screen).

Επίσης, μέσω της σελίδας του αφηγήματος στο Facebook είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή σε ePUB για ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές για υπολογιστές, tablet PC και κινητά και σε Mobi για Kindle. Για ανάγνωση του ePUB μέσα από τον browser χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε το Magic Scroll (δωρεάν, χωρίς κάποια εγγραφή) ή τον Ibis Reader (είναι προτιμότερος, χρειάζεται μια δωρεάν εγγραφή)

Ο Βασίλειος Δρόλιας είναι φυσικός που στη συνέχεια ασχολήθηκε με το e-marketing και έχει γράψει βιβλία πληροφορικής. Το πρώτο του λογοτεχνικό βιβλίο, “Τυχαία Είσοδος” κυκλοφόρησε τυπωμένο από τις Εκδόσεις Τόπος το 2008. Είναι “ένα πολιτικό θρίλερ για το σήμερα με σκηνικό τον κυβερνοχώρο και τα ραδιοκύματα, πρωταγωνιστή τη δολοφονία του Ρόμπερτ Κένεντι και υπόβαθρο τις θεωρίες συνωμοσίας που ευνοεί η κυρίαρχη τάξη πραγμάτων”. Συμπληρώνεται από το site www.tyxaia-eisodos.gr, όπου υπάρχει και το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου δωρεάν σε PDF.

Ο ίδιος συγγραφέας έχει κυκλοφορήσει και διαθέτει δωρεάν σε PDF και το αφήγημα “Είμαστε Επτά“, “ένα κείμενο για την συγγραφική έμπνευση, την αλήθεια και το ψέμα, αλλά όχι μονο”.

Διαβάστε επίσης: