Τα ebooks των Εκδόσεων Ίκαρος στο PERIZITITO.GR

Τη διάθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων των Εκδόσεων Ίκαρος ξεκίνησε το  PERIZITITO.GR, το πρώτο online βιβλιοπωλείο στο οποίο ο εκδοτικός οίκος διαθετει τα ebooks του. Το PERIZITITO.GR ξεκίνησε τη διάθεση ebooks στα τέλη Μαρτίου και σήμερα έχει συνολικά περισσότερους από 420 τίτλους. Είναι το πρώτο – και ως τώρα το μόνο – βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που διαθέτει συγχρόνως τυπωμένα και ηλεκτρονικά βιβλία καθώς και το πρώτο βιβλιοπωλείο που διαθέτει συγχρόνως ebooks με το κλείδωμα της Adobe (Adobe DRM) και με υδατογράφημα (social DRM).

Ολόκληρη η ανακοίνωση του PERIZITITO.GR:
Τα eBooks των εκδόσεων Ίκαρος στο PERIZITITO.GR!
Σας ανακοινώνουμε ότι το PERIZITITO.GR ξεκινάει από σήμερα τη διάθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων (eBooks) των εκδόσεων Ίκαρος. Στη συλλογή περιλαμβάνονται 19 eBooks, όλα σε μορφή ePub, με τίτλους των Χρήστου Γιανναρά, Απόστολου Δοξιάδη, Γιώργου Ψάλτη και άλλων συγγραφέων, από τις κατηγορίες της Λογοτεχνίας, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας.

Οι εκδόσεις Ίκαρος γίνονται έτσι ο τέταρτος κατά σειρά εκδότης που εμπιστεύεται τη διάθεση των ηλεκτρονικών του βιβλίων στο PERIZITITO.GR μετά τις εκδόσεις Ψυχογιός, Πατάκη και Καστανιώτη. Η συλλογή eBooks στο PERIZITITO.GR περιλαμβάνει πλέον 420 τίτλους, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα eBooks, ενώ σε όλους τους τίτλους υπάρχει η σύνδεση τους με το έντυπο βιβλίο.

Για να δείτε και να κατεβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία, επισκεφτείτε το http://www.perizitito.gr/home.php?cat=38562.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο στο www.perizitito.gr ή καλέστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-3808663 (εργάσιμες ημέρες, 09:00-16:00). Οι εκδότες που ενδιαφέρονται για συνεργασία στον τομέα των eBook, παρακαλούνται να απευθύνονται στο PERIZITITO.GR στα τηλέφωνα 210-3808652 και 210-3808663.
Το PERIZITITO.GR δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου από τις αρχές του 2007, προσφέροντας μια πληρέστατη ποικιλία βιβλίων, παιχνιδιών, gadgets και ειδών δώρου. Τις σελίδες του επισκέπτονται καθημερινά πάνω από 8.000 άτομα (unique visitors) για να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες και τις καθημερινά ανανεωμένες προτάσεις βιβλίων του, να διαβάσουν περιγραφές, αποσπάσματα και κριτικές βιβλίων, βιογραφικά συγγραφέων, καθώς και κάθε τι άλλο γύρω από το χώρο του βιβλίου, όπως φυσικά και να κάνουν τις αγορές τους με ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.