Στρατηγική συνεργασία της Samsung με το Readpoint

Σε στρατηγική συμμαχία με τη Samsung στην Ελλάδα προχώρησε το ελληνικό ψηφιακό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα οι νέοι αγοραστές smartphones και tablet PCs της Samsung θα βρίσκουν στη συσκευασία δώρο μια προπληρωμένη κάρτα ReadPoint αξίας 10€ και επιπλέον ένα πακέτο δωρεάν εντύπων. Η εφαρμογή για τις συσκευές Samsung με λειτουργικό Android είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από το Google Play Store. Όσοι κατέχουν ήδη συσκευές Samsung θα μπορούν να επωφελούνται από προσφορές που θα τρέχουν μέσω των εφαρμογών.
Η ανακοίνωση του ReadPoint για τη συνεργασία με τη Samsung:

ReadPoint for Samsung 
Ψηφιακά Βιβλία, Περιοδικά & Εφημερίδες σε Smartphones & Tablets της Samsung από το Readpoint στην Ελλάδα.
Το ReadPoint.gr, το Νο1 Ελληνικό ψηφιακό Περίπτερο & Βιβλιοπωλείο και η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνουν την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας για την διάθεση της υπηρεσίας ReadPoint (read in digital) σε Samsung Smartphones και Tablets, στην Ελλάδα.
Oι χρήστες των συσκευών της Samsung μέσω του application READPOINT for Samsung, θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους ψηφιακών, περιοδικών, εφημερίδων, και βιβλίων των γνωστότερων εκδοτικών οίκων και να δημιουργούν τη δική τους βιβλιοθήκη. Η υπηρεσία θα παρέχει επίσης πρόσβαση «σε πλήθος προσφορών» που εξασφάλισε το ReadPoint ειδικά για το λανσάρισμα της συνεργασίας.
Σε μια αγορά, αυτή των ψηφιακών εντύπων και εκδόσεων, που μεγεθύνεται με ταχύτατους ρυθμούς το ReadPoint είναι μια από τις ελάχιστες υπηρεσίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, που προσφέρει ταυτόχρονα Εφημερίδες, Περιοδικά και Βιβλία, διαθέσιμα για όλες τις γνωστές πλατφόρμες υπολογιστών, Smartphones και Tablets.
Το ReadPoint.gr Είναι οικονομικό, Οικολογικό αλλά και Πρακτικό.
  • Τα ψηφιακά έντυπα είναι έως και 70% οικονομικότερα.
  • Αποφεύγεται η χρήση του χαρτιού, άρα είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον. 
  • Οι αναγνώστες μπορούν να τα μεταφέρουν παντού και να τα διαβάσουν ακόμα και offline χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet. 
Όπως σημείωσε ο κύριος Βασίλης Γιακαμόζης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Μας τιμά το γεγονός ότι, ένας Leader της αγοράς όπως η Samsung, εμπιστεύτηκε το ReadPoint σαν πλατφόρμα διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου με τις συσκευές της. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή θα συμβάλει ουσιαστικά στη ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς των ψηφιακών εντύπων και θα φέρει πιο κοντά τον έλληνα αναγνώστη στην τεχνολογία, προσφέροντας του μία μοναδική εμπειρία ανάγνωσης.»
Το ReadPoint & η Samsung μέσω της εφαρμογής READPOINT for Samsung προσφέρουν στους νέους αγοραστές Samsung Smartphones και Tablets δώρο μια προπληρωμένη κάρτα ReadPoint αξίας 10€ και επιπλέον ένα πλούσιο πακέτο δωρεάν εντύπων, ειδικά για αυτούς.
Η εφαρμογή ReadPoint for Samsung είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες που έχουν Samsung devices για Android, μέσα από Google Play στη διεύθυνση: http://www.readpoint.com/samsung