Σολωμός, Κάλβος, Καβάφης, Καινή Διαθήκη σε δωρεάν εφαρμογές για Android

Πέντε δωρεάν εφαρμογές για κινητά και tablet PC με λειτουργικό Android με την Καινή Διαθήκη στο πρωτότυπο και τα ποήματα του Διονύσιου Σολωμού, του Ανδρέα Κάλβου, του Κ. Π. Καβάφη στα ελληνικά και επίσης του Καβάφη στα ελληνικά μαζί με μετάφραση στα αγγλικά έχει αναπτύξει ο Νίκος Χατζηγεωργίου. 

Οι εφαρμογές περιέχουν τα αντίστοιχα κείμενα, που εμφανίζονται με λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο και ταξινομούνται κατά κεφάλαια ή ποιήματα. Με pinch-to-zoom (απομάκρυνση αντίχειρα και δείκτη πάνω στην οθόνη) μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος των γραμμάτων. Στην εφαρμογή με την Καινή Διαθήκη μπορούν επίσης να οριστούν αγαπημένα κεφάλαια από το συναφές μενού που εμφανίζεται πατώντας για λίγο στην οθόνη. Στην εφαρμογή με τα ποιήματα του Καβάφη στα ελληνικά και τα αγγλικά μπορούμε όταν βρισκόμαστε στη λίστα μετα ποιήματα να περάσουμε από το μενού από τη μια γλώσσα στην  άλλη. Δεν αναφέρεται ποια αγγλική μετάφραση έχει χρησιμοποιηθεί.
Ο Νίκος Χατζηγεωρίου έχει αναπτύξει επίσης μια πλατφόρμα για την ανάγνωση βιβλίων μέσα από τον browser για τις Εκδόσεις Mendor (δείτε το σχετικό video στο YouTube), που διαθέτουν ιατρικά βιβλία, ενώ έχει αναπτύξει για συσκευές Android και τα δωρεάν παιχνίδια Memory, Memory Pro, Memory (Butterflies).