Σειρές Crime, Beautiful Dark και νέες κυκλοφορίες σε ebooks από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Από την προηγούμενη ανάρτηση του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη”, 52 νέα ebooks σε ePUB έχουν προστεθεί στον κατάλογο των Εκδόσεων Ψυχογιός.
Η νέα σειρά Crime, με αστυνομικά μυθιστορήματα σε χαμηλότερη τιμή, εγκαινιάστηκε στις αρχές Μαρτίου και 4 από τα βιβλία της κυκλοφόρησαν έγιναν ταυτόχρονα διαθέσιμα και σε ebooks: “Ένας ατέλειωτος σουηδικός χειμώνας” (672 σελ, €10,98, iBookstore) του Λέιφ Πέρσον, “Στον ίσκιο των σκοτωμένων κοριτσιών” (400 σελ, €9,99, iBookstore) του Κυριάκου Μαργαρίτη, “Αίμα στην καρδιά του χειμώνα” (576 σελ, €13,99) του Μονς Κάλεντοφτ, “Ερωτας μέχρι θανάτου” (472 σελ, €13,99, iBookstore) της Λίζα Άνγκερ  και “Αμνησία” (400 σελ, €12,99, iBookstore) του Στηβ Γουάτσον.

Από τη σειρά “Μυστικά του Αθάνατου Νίκολας Φλαμέλ” του Μάικλ και τα 4 βιβλία είναι πλέον διαθέσιμα και σε ebook. Το πρώτο βιβλίο είναι “Ο αλχημιστής” (360 σελ, €12,99, iBookstore). Στην κατηγορία “Πυξίδα” περιλαμβάνοται επίσης οι σειρές μυστηρίου, φαντασίας και έρωτα “Vampire Diaries”, “Άγγελοι”, “Άθανατοι” και “Γαλαζοαιματοι”. 

Στις νέες ψηφιακές κυκλοφορίες περιλαμβάνονται επίσης δύο ιστορικά βιβλία: “Η μεγάλη θάλασσα” (856 σελ, €22,99, iBookstore) για τη Μεσόγειο του Ντέιβιντ Αμπουλάφια και “Μαραθώνας – Η μάχη των μαχών” (360 σελ, €14,99, iBookstore) του Τζιμ Λέισι, καθώς και δύο πολιτικά δοκίμια: “Επανάσταση χωρίς ηγέτες” (384 σελ, €11,99, iBookstore) του Κάρνε Ρος και “Το δικαίωμα της πολιτικής ανυπακοής” (320 σελ, €11,99) του Γιώργου Ν. Πολίτη.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν συνολικά 439 ebooks σε ePUB. Διαθέτουν τα ebooks τους από το site τουςαπό το iBookstore και από τα online βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GRe-bookshop.gr και myeBooksΕυριπίδηςBig Book / ΔοκιμάκηςΜπιτσάκουBooks2uGreekbooks.gr.
Τα ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός που αγοράζονται από το site τους και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία έχουν το κλείδωμα της Adobe και διαβάζονται με τις συμβατές εφαρμογές σε Android κινητά και tablet PC και στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle. Το ebooks από το iBookstore είναι κλειδωμένα με το ιδιόκτητο DRM της Apple και διαβάζονται με το iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.