Πωλείται ηλεκτρονικός αναγνώστης Turbo-X Ebook EB1200

Ο Θανάσης, αναγνώστης του blog, μας ενημερώνει πως πωλείται ηλεκτρονικός αναγνώστης TURBO-X Ebook EB1200 σχεδόν αμεταχείριστος, στη συσκευασία του, με τη θήκη του και με όλα τα παρελκόμενα. Τιμή €200, συζητήσιμη, όπως και η χρέωση εξόδων αποστολής. Πληροφορίες στο thavla[παπάκι]cyta.gr (συνημμένες φωτογραφίες)
Τεχνικά χαρακτηριστικά & δυνατότητες

Ο ηλεκτρονικός αναγνώστης TURBO-X Ebook EB1200 ήρθε στην Ελλάδα από το Πλαίσιο το Νοέβριο του 2010. Έχει οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού 6 ιντσών (E Ink Vizplex, 800 x 600 pixels, 8 κλίμακες του γκρι) και το μενού είναι και στα ελληνικά. Διαθέτει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, αλλά οι χαρακτήρες είναι μόνο λατινικοί. Υποστηρίζει σελιδοδείκτες, αναζητήση  και σημειώσεις (με λατινικούς χαρακτήρες πάντα). 

Διαβάζει αρχεία κειμένου ePUB, PDF, TXT, RTF, ενώ υποστηρίζει ακόμα αρχεία ήχου MP3 και ACC και αρχεία εικόνας BMP, GIF, TIFF και JPG. Υπάρχει η δυνατότητα ζουμ και περιστροφής της οθόνης (οριζόντιος και κάθετος προσανατολισμός). Υπάρχει έξοδος για ακουστικά (η οποία μπορεί να συνδεθεί και με εξωτερικά ηχεία) – τα ακουστικά περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Δε συνδέεται στο ίντερνετ. Το βάρος του είναι 220 γραμμάρια και οι εξωτερικές του διαστάσεις 188 x 123 x 11 χιλιοστά.
Η μπαταρία (Λιθίου, 1800mAh) διαρκεί 18-22 ώρες διαβάσματος ή 25 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με 4ωρη φόρτιση. Η εσωτερική μνήμη είναι στα 2GB, αλλά επεκτείνεται μέχρι 8GB. Στη συσκευή έχουν συμπεριληφτεί ξενόγλωσσα e-books που δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα. Περιλαμβάνεται επίσης μια θήκη.
Σημείωση: Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” κοινοποιεί τη διαθεσιμότητα συσκευών για πώληση. Η περιγραφή ως προς την κατάσταση της συσκευής γίνεται από τον πωλητή και η όλη συναλλαγή πραγματοποείται μεταξύ πωλητή και αγορaστή.