Προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης το myeBooks.gr – από αύριο η εφαρμογή για Android

Update 19/01/2011: H εφαρμογή για Android είναι διαθέσιμη και υποστηρίζει από την πρώτη της εκδοχή όλα τα e-books με Adobe DRM καθώς και την εισαγωγή ξεκλείδωτων e-books.

Προσωρινά και ως σήμερα το βράδυ βρίσκεται εκτός λειτουργίας το myeBooks.gr. Η αναβάθμιση αφορά την υποστήριξη των δύο εφαρμογών myeBooks Mobile για Android και iOS. Η εφαρμογή για Android θα διατίθεται από αύριο από το Android Market, ενώ θα υποβληθεί και η αντίστοιχη εφαρμογή για iOS (iPad, iPhone, iPod touch) θα υποβληθεί επίσης αύριο και αναμένεται να εγκριθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι εφαρμογές myeBooks Mobile, πέρα από τα χαρακτηριστικά που είχαμε παρουσιάσει πριν δύο βδομάδες όταν τις είχαμε δοκιμάσει, τελικά θα υποστηρίζουν από την αρχική τους έκδοση τόσο την εισαγωγή ξεκλείδωτων ebooks που βρίσκουμε στο internet ή έχουμε στον υπολογιστή μας, αλλά και τα κλειδωμένα ebooks με Adobe DRM που αγοράζουμε όχι μόνο από το myeBooks.gr, αλλά και απ’ όσα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία κλειδώνουν τα ebooks τους (πρακτικά σε όλα εκτός Amazon).

Διαβάστε επίσης: