Προσφορά στα €149 οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Cybook Opus από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Κατά 50 ευρώ έριξαν στο site τους οι Εκδόσεις Καστανιώτη την τιμή για τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες Cybook Opus. Έτσι, η συσκευή, που διατίθεται σε 7 χρώματα, κοστίζει πια €149, που είναι μάλιστα η τελική τιμή, καθώς σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής.

review από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”

Σύμφωνα με την hands-on παρουσίαση που έχουμε κάνει στον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”, το Cybook Opus διαθέτει οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού 5 ιντσών και μπαταρία εβδομάδων, εσωτερική μνήμη 1GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD, αυτόματο προσανατολισμό της οθόνης (επιταχυνσιόμετρο), ενώ υποστηρίζει αρχεία ePUB και PDF με και χωρίς κλείδωμα. Το Cybook Opus ξεχωρίζει για το ιδιαίτερα χαμηλό του βάρος (160 γραμ.) και, επομένως, για τη μεγάλη του φορητότητα.  Η συσκευή υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά και στο κουτί περιλαμβάνεται θήκη χωρίς έξτρα κόστος. Περιλαμβάνονται δωρεάν στην εσωτερική μνήμη μια συλλογή από περισσότερα από 300 κλασικά βιβλία σε ePUB και PDF (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά), 30 κλασικά ελληνικά βιβλία σε ειδικά διαμορφωνμένα PDF, 8 βιβλία των εκδόσεων Καστανιώτη σε ePUB με ενσωματωμένες ελληνικές γραμμτοσειρές. Στα €149 το Cybook Opus είναι ο φτηνότερος ηλεκτρονικός αναγνώστης στην ελληνική αγορά. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική παρουσίαση του Cybook Opus από το blog.

Συνεχίζει να ισχύει η προσφορά των Εκδόσεων Καστανιώτη για τον άλλο ηλεκτρονικό αναγνώστη της Bookeen, το Cybook Orizon σε  μαύρο και λευκό (6 ίντσες, οφόνη αφής, WiFi internet) στα €219, επίσης τελική τιμή μαζί με τα έξοδα αποστολής (hands-on παρουσίαση του Cybook Orizon)

Διαβάστε επίσης: