Ο αναγνώστης ορίζει την τιμή στο ebook “Ο τελευταίος κύκνος” του Στέφανου Δάνδολου από τις Εκδόσεις Καστανιώτη


Οι αναγνώστες μπορούν να ορίσουν οι ίδιοι την τιμή στην ηλεκτρονική έκδοση (ePUB) του μυθιστορήματος “Ο τελευταίος κύκνος” του Στέφανου Δάνδολου από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Η δυνατότητα αυτή ισχύει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Ο ορισμός της τιμής του ebook από τον αναγνώστη είναι διαθέσιμη από το site των Εκδόσεων Καστανιώτη. Συμπληρώνετε το ποσό που θέλετε (ξεκινώντας από 0,00, οπότε εμφανίζεται η ένδειξη “δωρεάν”, και χωρίς να υπάρχει ανώτατο ποσό) και στη συνέχεια κατεβάζετε το βιβλίο. Χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένοι στο site.
Στα ηλεκτρονικά βιβλία τους  ενσωματώνεται υδατογράφημα με το όνομα του αγοραστή/αναγνώστη (social DRM) και δεν είναι κλειδωμένα με Adobe DRM, οπότε μπορούν να διαβαστούν με την εφαρμογή ή τη συσκευή της επιλογής μας και να μετατραπούν σε αρχείο Mobipocket για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα για τις μετατροπές).
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Μπορούν τα εφηβικά πάθη να μας σημαδέψουν για πάντα; Υπάρχει εξιλέωση όταν ξέρεις ότι και το χρόνο να γυρνούσες πίσω, θα έκανες πάλι τα ίδια; 

Δεκαετία του ’80, σε κάποιο γυμνάσιο των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Η άφιξη της όμορφης και προκλητικής Σου αναστατώνει τις ζωές των συμμαθητών της, που την ακολουθούν πιστά στη φρενίτιδα μιας εποχής πλημμυρισμένης από μουσική ποπ και ταινίες με εξωγήινους, αρχαιολόγους και πυγμάχους. Δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, τα «παιδιά του μεσονυχτίου» μοιάζουν ακόμα εγκλωβισμένα στο σκοτάδι της εφηβείας τους: είναι αδύνατον να συμφιλιωθούν με τον εφιάλτη μιας εξαφάνισης, μιας αυτοκτονίας και με τη φήμη ότι η Σου υπήρξε, στα δεκάξι της, ερωμένη του καθηγητή τους. Το πλάσμα που θα τους λυτρώσει, στις αρχές πλέον του 21ου αιώνα, είναι εκείνο που γνωρίζει όλα τα μυστικά. Ή σχεδόν όλα; 

Ένα μυθιστόρημα για τον ερωτισμό και τα λανθάνοντα ένστικτα μιας ηλικίας άγριας αλλά και τρυφερής, αθώας αλλά και ένοχης. Ένα βιβλίο για τις καλά κρυμμένες αλήθειες, που μας καθορίζουν αμετάκλητα.