Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο στο ελληνικό iBookstore

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Από τις 31 Αυγούστου έχουν αρχίσει να διαθέτουν ηλεκτρονικά βιβλία στο iBookstore της Apple οι Εκδόσεις Μεταίχμιο. Προς τo παρόν τα e-books του εκδοτικού οίκου στο iBookstore είναι 6 από τα συνολικά σχεδόν 300 που έχουν κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή, ανάμεσά τους e-books των Jo Nesbo και Ίαν Ράνκιν. Σταδιακά όμως ο κατάλογος θα συμπληρώνεται με όσα e-books είναι σε μορφή ePUB καθώς και τα νέα ηλεκτρονικά βιβλία που θα κυκλοφορούν, μας ενημέρωσαν από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Στο iBookstore μπορείτε να τα αναζητείτε με τη λέξη-κλειδί “Metaichmio” ή με το όνομα ή τον τίτλου του βιβλίου.

Τα 6 e-books που είναι ως τώρα διαθέσιμα:

Οι τιμές είναι κοινές με τα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία από τα οποία είναι διαθέσιμα τα e-books των Εκδόσεων Μεταίχμιο. Τα e-books τους στο iBookstore είναι σε μορφή ePUB και διαβάζονται με την εφαρμογή iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.

Από τα διεθνή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διαθέτουν επίσης e-books και μέσα από το Amazon, για εφαρμογές και συσκευές Kindle.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διαθέτουν 278 ebooks σε ePUB και PDF.
Tα ebooks του διατίθενται απο το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Μεταίχμιο και από τα: CosmoBooksMyeBooksΕυριπίδηςΔοκιμάκης / BigBookMπιτσάκουΤσαμαντάκηςBooks2uGreekbooks.grIANOS, καθώς επίσης από το Amazon και το iBookstore.

Τα e-books των Εκδόσεων Μεταίχμιο στα ελληνικά βιβλιοπωλεία είναι  κλειδωμένα με Adobe DRM και διαβάζεται στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle και σε εφαρμογές σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές που υποστηρίζουν το κλείδωμα της Adobe. Τα e-books από το Amazon διαβάζονται σε συσκευές και εφαρμογές Kindle και τα e-books από το iBookstore με την εφαρμογή iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.

Διαβάστε επίσης: