Οι εκδόσεις Καστανιώτη με ebooks στο iTunes της Apple

Άρχισαν να διατίθενται από το iTunes της Apple τα 3 πρώτα ebooks των εκδόσεων Καστανιώτη, ενώ σύντομα ο αριθμός τους θα αυξηθεί. Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB και διαβάζονται μέσω της εφαρμογής iBooks της Apple σε iPad, iPhone και iPod touch.

Πρόκειται για τα βιβλία Ο βομβιστής του Παρθενώνα του Χρήστου Χρυσόπουλου, Δεκαέξι του Αύγουστου Κορτώ και Ο καιρός του καθενός του Δημήτρη Νόλλα. Και τα 3 ebooks έχουν κυκλοφορήσει τυπωμένα εντός του 2010, “Ο βομβιστής του Παρθενώνα” μάλιστα μόλις στις 25 Οκτωβρίου.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμα στο αμερικάνικο, καναδέζικο, αγγλικό, γαλλικό και γερμανικό iBookstore (απαιτείται πιστωτική κάρτα η οποία έχει εκδοθεί στην αντίστοιχη χώρα), καθώς στο ελληνικό κατάστημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εμπορική διάθεση βιβλίων.

Τα 3 ebooks είχαν αρχίσει να διατίθενται και από το site των εκδόσεων Καστανιώτη (review), όπου οι τιμές τους είναι σαφώς χαμηλότερες καθώς δεν επιβαρύνονται με τα ποσοστά της Apple, ενώ υπάρχουν και οδηγίες για το πώς να διαβαστούν σε iPad, iPhone και iPod touch.

Διαβάστε επίσης: