Οι Εκδόσεις Διόπτρα στο iBookstore της Apple με μειώσεις τιμών

Την είσοδο τους στο iBookstore της Apple πραγματοποίησαν με σχεδόν 70 τίτλους ebooks οι Εκδόσεις Διόπτρα. Ανάμεσα στα διαθέσιμα ebooks είναι μια σειρά από επιτυχημένοι τίτλοι της Διόπτρας.
Έτσι, σε ebook διατίθενται “Το Νησί“, “Το Νήμα” και “Ο Τελευταίος Χορός” της Victoria Hislop, “Η βιογραφία μιας σκύλας” του Αύγουστου Κορτώ και “Το μήλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο” της Έλενας Ακρίτα, πολλά βιβλία από τη δημοφιλή αστυνομική τους σειρά, όπως το δικαστικό θρίλερ “Υπόθεση Jacob” του William Landay, τα εμπνευσμένα από τη ψυχοθεραπεία “Blue Monday” και “Tuesday’s Gone” των Nicci French, τα σοβιετικού θέματος “Ο Ιερόσυλος” και “Το Ματωμένο Λιβάδι” του William Ryan, αλλά και τα αρχαιολογικά θρίλερ του David Gibbins όπως “Οι Θεοί της Ατλαντίδας” και “Η Μάσκα της Τροίας“. Περισσότερα ebooks από τη Διόπτρα μπορείτε να εντοπίσετε με αναζήτηση στο iBookstore με τον τίτλο ή το όνομα του συγγραφέα ή με τους όρους “Εκδόσεις Διόπτρα” και “Ekdoseis Dioptra” αν θέλετε όλα τα ebooks του εκδοτικού οίκου.
Σε μια σειρά ebooks οι Εκδόσεις Διόπτρα έχουν προχωρήσει σε μείωση τιμών με όλα τα αστυνομικά τους βιβλία να κοστίζουν πλέον €11,99, ενώ στην ίδια τιμή ή χαμηλότερο βρίσκουμε και άλλους τίτλους όπως τη σειρά αρχαιολογικών θρίλερ του David Gibbins. Έτσι, τα περισσότερα ebooks της Διόπτρας διατίθενται πλέον σε τιμή €9,99 ή €11,99.
“Η αστυνομική μας σειρά έχει μεγάλη δυναμική και σε ηλεκτρονική μορφή. Στους επόμενους μήνες μάλιστα ετοιμάζουμε πολλά νέα μυθιστορήματα με σασπένς και μυστήριο. Ανάμεσά τους και ένα εξαιρετικό σκανδιναβικό αστυνομικό το οποίο έχει γράψει νεαρός Έλληνας συγγραφέας που μένει στη Σουηδία” ανέφερε στον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη” ο Μάνος Νικολόπουλος, υπεύθυνος ψηφιακού μάρκετινγκ των Εκδόσεων Διόπτρα. “Θεωρώντας επίσης ότι πρέπει να αυξηθεί η διείσδυση των ebooks στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, αποφασίσαμε να κάνουμε τους τίτλους μας πιο προσιτούς ώστε περισσότεροι να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με το νέο αυτό μέσο”. 
Τα ebooks της Διόπτρας έχουν μορφή ePUB και είναι κλειδωμένα (DRM). Όταν αγοραστούν από το iBookstore, διαβάζονται με την εφαρμογή iBooks σε iPad, iPhone και iPod touch. Τα ebooks των Εκδόσεων Διόπτρα διατίθενται επίσης από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία Cosmote Books και MyeBooks.