Μούσα, δωρεάν γυναικείο περιοδικό μόδας για το iPad από το Marie Claire

Δωρεάν μηνιαίο γυναικείο περιοδικό μόδας κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Marie Claire (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη) ως ανεξάρτητη εφαρμογή για το iPad. Το περιοδικό ονομάζεται Μούσα και μπορείτε να το κατεβάσετε από το ελληνικό App Store. Το περιοδικό ενσωματώνει στοιχεία διαδραστικότητας με αναδυόμενα άλμπουμ με εικόνες και βίντεο.
Το Marie Claire παρουσιάζει τη Μούσα ως εξής:

Καλωσήρθατε στη ΜΟΥΣΑ, το νέο μας interactive περιοδικό μόδας για το iPad.
Πρόκειται για ένα εκδοτικό προϊόν από το Marie Claire που αξιοποιεί δυναμικά τις δυνατότητες του tablet και προσφέρει στους αναγνώστες την εμπειρία ενός glossy περιοδικού από το μέλλον. 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα lifestyle app λειτουργεί ως μια νέα πλατφόρμα έκφρασης και πειραματισμού για τους ανθρώπους των περιοδικών που θέλουν να δημιουργήσουν ολοζώντανες και διαδραστικές εικόνες μόδας χρησιμοποιώντας τη συναρπαστική τεχνολογία αιχμής. 
Η Μούσα αποτελεί το πλέον λαμπερό περιβάλλον για την προβολή προϊόντων πολυτελείας και ανάδειξης περιεχομένου υψηλής αισθητικής ενώ ταυτόχρονα είναι ένα εκλεπτυσμένο εργαλείο στιλ και ενημέρωσης για τους χρήστες iPad.
Κάτω το ειδικό σύμβολο για επιπλέον περιεχόμενο
Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη διαθέτει επίσης τρεις ακόμα εφαρμογές για iPad με εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία: το περίπτερο Helios Kiosk με το Βήμα και τα Νέα, τον ταξιδιωτικό οδηγό για τη Σίφνο από τις Διακοπές και το περιοδικό των Notos Galleries.