Μεγάλη προσφορά του Amazon για το Kindle DX – μόνο για λίγες μέρες

Μεγάλη προσφορά στο πλαίσιο της Black Friday έχει το Amazon για τον ηλεκτρονικό αναγνώστη Kindle DX. Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου το Kindle DX πωλείται στα $259 από $379 που έκανε πριν, κοστίζει δηλαδή $120 λιγότερο. Όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot που ακολουθεί, η τελική τιμή για την Ελλάδα, μαζί με τα έξοδα αποστολής και τους δασμούς, είναι €271 (σημερινές ισοτιμίες) από €390 που κόστιζε πριν. Σημειώνω ότι ο αγοραστής δε θα έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση κατά την παράδοση της συσκευής. Για την Κύπρο η τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη και διαμορφώνεται στα €250. Πρόκειται για ευκαρία για όσους ενδιαφέρονται για τη συσκευή. Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο και την παρουσίαση της συσκευής από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”.


Η τελική τιμή του Kindle DX για την Ελλάδα
Για το ίδιο χρονικό διάστημα, σε προσφορά διατίθενται επίσης η δερμάτινη μαύρη θήκη για το Kindle DX ($40 από $55) και οι δερμάτινες θήκες για το Kindle 3 Keyboard ($30 από $35).
Σε αυτήν τη σελίδα, είναι συγκεντρωμένες όλες οι προσφορές του Amazon για αυτές τις μέρες, που δεν αφορούν μόνο το Kindle, αλλά πολλές κατηγορίες προϊόντων.
Σημείωση: Αν αγοράσετε τις συσκευές ακολουθώντας τα links προς το Amazon που υπάρχουν στην ανάρτηση, το blog παίρνει μια μικρή προμήθεια επί της τιμής της συσκευής χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για τον αγοραστή.

Διαβάστε επίσης: