Κυκλοφόρησε σήμερα το e-book “Τα φάγαμε όλοι μαζί” του Θεόδωρου Πάγκαλου

Update, 15/8: Διαθέσιμο και στο iBookstore της Apple

Κυκλοφόρησε σήμερα αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου “Τα φάγαμε όλοι μαζί” (180 σελ). Το e-book έχει χαμηλή τιμή, στα €3,99 και διατίθεται από το site mazi-ta-fagame.gr, όπου ανεβαίνουν επίσης οι ιστορίες των πολιτών, και τα βιβλιοπωλεία CosmoBooks και MyeBooks.

Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” είχε μιλήσει με την ομάδα σχεδιασμού του mazi-ta-fagame.gr για τον τρόπο συγγραφής του βιβλίου και την επιλογή της έκδοσής του σε e-book. Το e-book είναι σε μορφή ePUB, ώστε να διαβάζεται ακόμα και σε συσκευές με μικρές οθόνες και ο αναγνώστης να μπορεί να προσαρμόζει στις ανάγκες του την εμφάνιση του κειμένου. Κάθε αντίτυπο έχει ενσωματωμένο υδατογράφημα (social DRM) με το ονοματεπώμενυμο του αγοραστή και μπορεί να διαβαστεί σε όλες τις εφαρμογές, τα προγράμματα και τις συσκευές που υποστηρίζουν αρχεία ePUB ή να μετατραπεί για Kindle.
Το εξώφυλλο και η επιμέλεια του κειμένου έγιναν από την ομάδα του mazi-ta-fagame.gr, ενώ τo αρχείο ePUB για το e-book δημιουργήθηκε από την eTypesetting.gr.

Το e-book “περιέχει στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Περιέχονται, επίσης, ιστορίες «Τα φάγαμε όλοι μαζί», τις οποίες οι πολίτες έστειλαν μέσω του δικτυακού τόπου www.pangalos.gr και mazi-ta-fagame.gr“.