Κλήρωση για 3 Cool-er για όσους αγοράσουν ebooks από το myeBooks.gr μεχρι 25/12

Στη σελίδα του στο Facebook ανακοίνωσε το myeBooks.gr κλήρωση για 3 ηλεκτρονικούς αναγνώστες για όσους αγοράσουν ebooks από το site από σήμερα μέχρι 25/12.

Από 10/11 έως 25/12 με κάθε σας αγορά στο myebooks.gr μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση για 3 ηλεκτρονικούς αναγνώστες (Cool-ER)

Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Cool-ER έχουν οθόνη 6 ιντσών και η τιμή τους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι €170, η φτηνότερη συσκευή e-reader στα καταστήματα στην Ελλάδα. Με βάρος στα 175 το Cool-ER είναι ελαφριά συσκευή και υποστηρίζει αρχεία κειμένου ePUB, PDF (με και χωρίς DRM), RTF, TXT, PRC, FB2 και HTML, αλλά και αρχεία ήχου MP3 και αρχεία εικόνας JPG. Υποστηρίζει περιστροφή της οθόνης, που γίνεται με ειδικό, βολικό κουμπί, αλλά, ενώ στην οριζόντια διάσταση τα αρχεία απεικονίζονται προσαρμοσμένα στο πλάτος της οθόνης, δεν υπάρχει η δυνατότητα ζουμ, κρίσιμο για την ανάγνωση αρχείων PDF. Η εσωτερική μνήμη είναι 1GB (επεκτάσιμη μέχρι 4GB με κάρτα SD) και η μπαταρία διαρκεί για 8000 γυρίσματα σελίδας. Διατίθεται σε 8 χρώματα. Η κατασκευάστρια εταιρεία της συσκευής, η Interead, έχει χρεοκοπήσει, ενώ για τον ηλεκτρονικό αναγνώστη Cool-ER έχουν αναφερθεί προβλήματα αξιοπιστίας στη λειτουργία.

Πηγή: myeBooks.gr Facebook page