Κλήρωση για το ebook για τη μουσική τέχνη στην Ελλάδα από τις Εκδ. Fagotto

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Fagotto προσφέρουν 5 δωρεάν ebooks από τον συλλογικό τόμο “Καλλιέργεια της Μουσικής Τέχνης στην Ελλάδα της Ευρώπης”  (322 σελ, €8,99).
Περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους παράγοντες του χώρου. Eνδεικτικά αναφέρουμε:
– Η παραδοσιακή μουσική» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, Ross Daly
– Μουσική παιδεία ή μουσική κατάρτιση; Η συνέργεια καλλιτεχνίας / έρευνας / διδασκαλίας ως προϋπόθεση της μουσικής παιδείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, Λελούδα Στάμου
– Βυζάντιο και Δύση: Μουσικές σχέσεις κι αλληλεπιδράσεις, Μάρκος Φ. Δραγούμης
Από τα «αυτοσχέδια μουσικά όργανα» στην «πολιτισμική οργανολογία»;  Μια μελέτη περίπτωσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, Δημήτρης Σαρρής, κ.ά
Τα e-books είναι σε μορφή PDF και διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 8 το βράδυ της Πέμπτης (7/3) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Πέμπτη μετά τις 8 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα εξαργυρώσουν τον κωδικό που θα τους δοθεί στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.