“Η παγωμένη πριγκίπισσα” της Camilla Lackberg σε ebook από το Μεταίχμιο

Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν πια παράδοση στο αστυνομικό μυθιστόρημα. Ίσως γιατί τελικά οι συγγραφείς τους αναζητούν τι δεν παέι καλά κάτω από την επιφανειακή κανονικότητα της ζωής στις χώρες ή έστω έλκονται απ’ ό,τι δεν ταιριάζει στην εικόνα του επίγειου παράδεισου. Η Camilla Lackberg από τη Σουηδία είναι από τις πιο γνωστές και πετυχημένες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων και τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 25 χώρες, ενώ έχουν μεταφερθεί και στη σουηδική τηλεόραση.
Το πρώτο βιβλίο της, “Η παγωμένη πριγκίπισσα” (2002) εκδόθηκε φέτος και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι διαθέσιμο και σε ebook σε μορφή PDF (μετάφραση από τα σουηδικά: Γρηγόρης Κονδύλης, 504 σελ., ebook: €13,90, τυπωμένο: €17,70). Έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά και το δεύτερο βιβλίο της σειράς, “Ο Ιεροκύρυκας“, ενώ το τρίτο, “Οικογενειακά μυστικά” αναμένεται την άνοιξη του 2012.
Πρωταγωνιστής στα βιβλία της Lackberg (συνολικά επτά) είναι ο ντετέκτιβ Πάτρικ Χέντστρομ. Όλες οι ιστορίες εκτυλίσσονται στη Φιελμπάκα, στο παραθαλάσσιο χωριό, 140 περίπου χλμ. βόρεια του Γκέτεμποργκ, όπου μεγάλωσε η Lackberg .

Η υπόθεση του βιβλίου “Η παγωμένη πριγκίπισσα”:

Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα.

Επισκεφτείτε επίσης το site της Camilla Lackberg.
Το ebook είναι κλειδωμένο με Adobe DRM και διαβάζεται στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle και σε εφαρμογές σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές που υποστηρίζουν το κλείδωμα της Adobe.
To ebook διατίθεται απο το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Μεταίχμιο και από τα: myeBooksΕυριπίδηςΔοκιμάκης / BigBookMπιτσάκουΤσαμαντάκηςBooks2uGreekbooks.grKuku