Δύο μεταχειρισμένα BeBook πουλιούνται στο AggelioPolis

Για δύο ηλεκτρονικούς αναγνώστες BeBook έχουν ανέβει αγγελίες πώλησης στο AggelioPolis.

Το πρώτο BeBook πουλιέται στα €170, “μαζί με δερμάτινη θήκη, αχρησιμοποίητο, σε τέλεια κατάσταση στο κουτί του με καλώδια, οδηγίες χρήσεως κοκ.” Με δεδομένο βέβαια ότι η πώληση γίνεται μάλλον από ιδιώτη, το “αχρησιμοποίητο” θα πρέπει να ερμηνευτεί ως “λίγο χρησιμοποιημένό”, ενώ η “δερμάτινη θήκη” είναι η μαύρη θήκη από δερματίνη που έρχεται μαζί με την αρχική συσκευασία. Οι φωτογραφίες είναι όλες από το site του BeBook, δε δείχνουν το πραγματικό προϊόν προς πώληση.

Το δεύτερο BeBook πουλιέται στα €190 με “καφέ θήκη πολυτελείας” και σε “άριστη κατάσταση”. Επείδη εδώ υπάρχει και φωτογραφία του προϊόντος (βλ πάνω), μπορούμε να δούμε και τη θηκη, που όντως πουλιέται χωριστά από τη συσκευή (πρέπει να είναι αυτή η θήκη). Update: Η συσκευή έχει πουληθεί. Υπάρχουν όμως προς πώληση από την BeBook Ελλάδας τρία BeBook που βρίσκονταν σε εκθέσεις καταστημάτων.

Για τη σύγκριση, η τιμή του (καινούργιου) BeBook στην ελληνική αγορά είναι €300. Αν θελήσετε να αγοράσετε, πέρα από την προσοχή που θέλει το μεταχειρισμένο, ρωτήστε αν πρόκειται για το BeBook 0ne 2010 Edition ή κάποιο παλιότερο BeBook. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες δείτε την παρουσίαση και το hand-on video του BeBook από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”.

Διαβάστε επίσης: