Δωρεάν “Το βιβλίο των δικών σου Χριστουγέννων” με ηχογραφημένη αφήγηση

Το βιβλίο των δικών σου Χριστουγέννων” του Κυριάκου Χαρίτου σε εικονογράφηση Ντανιέλλας Σταματιάδη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο είναι ένα ακόμα παιδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι που διαθέτει δωρεάν αυτήν την εβδομάδα ο “Μικρός Αναγνώστης“, το εξειδικευμένο site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) για παιδιά από 6 έως 12 ετών, αλλά και μικρότερης ηλικίας. Το ηλεκτρονικό βιβλίο ξεφυλλίζεται και διαβάζεται μέσα από τον browser (πατήστε F11/full screen), ενώ ακούμε παράλληλα την ηχογραφηγμένη αφήγηση (μπορούμε να επιλέξουμε να την απενεργοποιήσουμε). Διαβάζει η ηθοποιός Χρυσούλα Αλεξίου.
Από παραμύθια που το ΕΚΕΒΙ και ο “Μικρός Αναγνώστης” είχε ανεβάσει παλαιότερα ξεχωρίζουμε 4 ακόμα με χριστουγεννιάτικο και χειμωνιάτικο θέμα:

Συνολικά υπάρχουν δωρεάν 42 επιλεγμένα παραμύθια σε ηλεκτρονική μορφή με αφήγηση στην ενότητα “Να σου πω μια ιστορία” του “Μικρού Αναγνώστη” (γραφτείτεστο newsletter για να παίρνετε ένα email κάθε φορά που ανανεώται το site).
Πέρα από τα παραμύθια με ηχογραφημένη αφήγηση, ο “Μικρός Αναγνώστης” περιλαμβάνει υπάρχει αρκετό υλικό για να προσελκύσει τα παιδιά στην ανάγνωση και το βιβλίο. Η αναζήτηση βιβλίων και βιβλιοθηκών γίνεται πιο ευχάριστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών, υπάρχουν προτάσεις για δραστηριότητες, συντεύξεις με συγγραφείς και εικονογράφους, υλικό για δασκάλους και -ενημερωμένο- ημερολόγιο με εκδηλώσεις που αφορούν το βιβλίο. Δείτε επίσης την εφημερίδα/newsletter του site.

Διαβάστε επίσης: