Διάλεξε το περιοδικό που προτιμάς από το ReadPoint.gr και κέρδισε μια ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή

Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τo ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint.gr σας προσφέρουν 5 δωρεάν ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό της επιλογής σας. Περιηγηθείτε στην ενότητα του ReadPoint.gr με τα περιοδικά, όπου θα βρείτε 72 διαφορετικούς τίτλους, και γράψτε μου ποιο θα θέλατε να κερδίσετε ακολουθώντας τις οδηγίες στη συνέχεια της ανάρτησης. Τα περιοδικά, οι εφημερίδες και τα ebooks από το ReadPoint διαβάζονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows (PC), iPad και iPhone με τις εφαρμογές του ReadPoint.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως την Πέμπτη (26/7) στις 4 το απόγευμα μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και γράψε ποιο περιοδικό θέλεις από το ReadPoint κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα γράφοντας τον τίτλο του περιοδικού που θέλεις από το ReadPoint: Κλήρωση στον @eAnagnostis και το περίπτερο @ReadPoint ;http://goo.gl/nehYK Θέλω μια ετήσια συνδρομή στο “ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ”
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και στη συνέχεια γράψε ποιο περιοδικό θέλεις από το ReadPoint κάτω από το post του διαγωνισμού.

Την Πέμπτη θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και οι νικητές και οι νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (θα χρειαστεί να ανοίξουν ένα account στο ReadPoint και να με ενημερώσουν με ποιο email το άνοιξαν για να παραλάβουν το πρώτο τεύχος του περιοδικού).

ReadPoint
Το ReadPoint.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Τα ebooks, τα περιοδικά και οι εφημερίδες που διαθέται διαβάζονται σε υπολογιστές με Windows και στην εφαρμογή του για iPad, iPhone και iPod touch. Στο ReadPoint είναι διαθέσιμα περιοδικά όπως τα PC Magazine, The Books’ Journal, HOT DOC, RAM, HiTech, 4 ΤΡΟΧΟΙ, Men’s Health, Ιστορία Εικονογραφημένη, εφημερίδες όπως οι Έθνος, Ημερησία, Εξπρές, Μετρό, CityPress και πολλές αθλητικές και βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη, Άγκυρα, Κέδρος, Τετράγωνο ανάμεσα σε άλλα.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.