Βιβλιοπαρουσίαση των Βορειοδυτικών Εκδόσεων στα Γιάννενα με συμμετοχή του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη”

Η πρόσκληση για την παρουσίαση
(κλικ για μεγέθυνση)

Οι Βορειοδυτικές Εκδόσεις παρουσιάζουν τα 2 πρώτα βιβλία τους το Σάββατο στα Γιάννενα και θα είμαι εκεί για να μιλήσω για το ηλεκτρονικό βιβλίο και να δούμε μαζί συσκευές ηλεκτρονικής ανάγνωσης.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο, 12 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στο καφέ Θυμωμένο Πορτραίτο (Καποδιστρίου 20), όπου θα μιλήσουν ο Μιχάλης Φουντουκλής για το βιβλίο του 1.000.000 στιγμές και η Αγγελική Σχοινά για το βιβλίο της Καλημέρα και Αντίο. Στη συζήτηση θα συμμετάσχω και εγώ και θα αναφερθώ στο ηλεκτρονικό βιβλίο, τι καινούργιο φέρνει, πού μπορεί να διαβαστεί και ποια είναι ως σήμερα τα βήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα, ενώ θα έχω μαζί μου και ηλεκτρονικούς αναγνώστες για μια πρώτη επαφή με αυτό το νέο για τα ελληνικά δεδομένα είδος συσκευών. Η παρουσίαση έχει ανέβει και στο Facebook. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τα πούμε με όσους και όσες από εσάς βρίσκονται στα Γιάννενα.

Οι Βορειοδυτικές Εκδόσεις δίνουν τα ηλεκτρονικά βιβλία τους δωρεάν σε PDF (ακουλουθήστε τα παραπάνω link με τους τίτλους των βιβλίων). Τις είχα παρουσιάσει στο blog το Δεκέμβριο όταν ειχαν κυκλοφορήσει τα βιβλία.