Έκπτωση 50% στα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη με το κουπόνι που θα βρείτε στον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”

Σήμερα o “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σάς προσφέρει τα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη με έκπτωση 50% από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ. Για να αξιοποιήσετε την έκπτωση, θα πρέπει με την ολοκλήρωση της αγοράς σας να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι ULK095G4 (τα γράμματα πρέπει να είναι κεφαλαία).

Η χρήση του κουπονιού γίνεται με την ολοκλήρωση της αγοράς όπου η τελική τιμή για το κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο θα είναι €2,95 ή €4.95.

24 είναι τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά βιβλία προς πώληση από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Ανάμεσά τους βρίσκουμε τα τελευταία βιβλία των Ιωάννα Καρυστιάνη, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Μίμη Ανδρουλάκη, Παύλου Μάτεσι, Ελένη Πριοβόλου, Αλέξη Σταμάτη, Λένας Διβάνη, Νίκου Παπανδρέου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Δημήτρη Νόλλα και άλλων γνωστών συγγραφέων, ενώ πάντα είναι διαθέσιμα και οι 8 τίτλοι που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι σε μορφή ePUB, το είδος αρχείου που επιτρέπει το κείμενο να προσαρμόζεται πλήρως στις διαστάσεις της οθόνης που διαθέτουμε και η ανάγνωση να συνεχίζεται γυρίζοντας απλώς τις σελίδες.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία των εκδόσεων Καστανιώτη χρησιμοποιούν Social DRM (ενσωματώνουν υδατογράφημα με το ονομά μας μέσα σε ένα ex libris) και όχι κάποιο κλείδωμα όπως της Adobe και έτσι μπορούν να διαβαστούν στη συσκευή και στην εφαρμογή της επιλογής μας. Μπορούν να διαβαστούν σε όλους τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες, τις εφαρμογές για κινητά και tablet PC, όπως το iBooks για iPad, που υποστηρίζουν ePUB, αλλά και μέσα από τον browser μέσω plug-in ή της δωρεάν υπηρεσίας IbisReader. Μπορούν να διαβαστούν ακόμα και στο Kindle με μια εύκολη και γρήγορη μετατροπή σε MOBI με το δωρεάν πρόγραμμα Calibre. Δε χρειάζεται δηλαδή να διαθέτετε ηλεκτρονικό αναγνώστη.

Συγκεκριμένα, για να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία που διαθέτουν οι εκδόσεις Καστανιώτη